Per 1 oktober stopt het groenteabonnement

7 sep 2022

Helaas hebben wij het zware besluit moeten nemen om te stoppen met onze groenteabonnementen. De steeds verder oplopende kosten en de onzekere situatie in de wereld, maken dat het niet verantwoord is om door te gaan. Op woensdag 28 september leveren wij daarom onze laatste pakketten.

Maar het ging toch zo goed?

Ja, het aantal abonnees blijft maar toenemen en de meeste mensen zijn ontzettend blij met onze pakketten. 🙂 Dat maakte de beslissing alleen maar lastiger. Toen wij ons bedrijfsplan maakten stond de wereld er echter zo anders voor, dat wij niet konden voorzien dat we zowel zakelijk als privé zoveel hogere kosten zouden krijgen. Kort gezegd komt het erop neer dat we hard werken, zonder perspectief op een redelijk inkomen. Kunnen we de prijzen van de abonnementen dan niet verhogen zal je wellicht denken? Ja dat kan, maar we moeten dan een zodanige verhoging doorvoeren dat we er geen goed gevoel bij hebben. Daarnaast is het gelet op de onzekere economie zeer de vraag of het bij één prijsverhoging kan blijven. Dat gaan we dus niet doen.

Hoe nu verder?

Wij zien onze toekomst zonnig tegemoet! Linda werkt nog steeds vier dagen buitenshuis en ook Martijn zal weer buitenshuis gaan werken.

En de Natuurboerderij?

Die blijft zeker bestaan! We hebben met heel veel liefde en passie ons paradijsje opgezet en willen de gronden biologisch blijven beheren. De boerderij wordt alleen niet ons hoofdinkomen, maar hopelijk wel een prachtige neventak. Het is de bedoeling dat je in de toekomst bij ons afhaalpunt thuis verse groente en aardappelen kan kopen. Blijf ons daarom vooral volgen via facebook en instagram!

Hartelijke groet,

Martijn, Linda en Jesper Koeslag