Het is zover, we hebben verse zonnebloemen!

7 jul 2022

De eerste verkoop start aanstaande zaterdag 9 juli tussen 11.00 en 12.00 uur op ons perceel naast Lindenbergsdijk 8 in Laren.

Linda en Jesper ontvangen je dan graag op het land om een bosje zonnebloemen voor je af te snijden. Verser krijg je ze niet! We verkopen de zonnebloemen voor € 1,50 per stuk. Betaling gaat per pin of gepast contant. Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op.

Onze zonnebloemen zijn met liefde gekweekt uit biologische zaden. We hebben ze zelf gezaaid met onze handzaaimachine. De zonnebloemen halen hun voeding uit de grond die is verrijkt met mest van biologische melkgeiten. Waar nodig is onkruid en ongedierte bestreden met de hand(schoffel). Onze zonnebloemen zijn onbespoten. Een genot voor mens en dier!

We hebben onze zonnebloemen op verschillende momenten gezaaid. Dit betekent dat nu het eerste deel van de zonnebloemen klaar is en dat we telkens weer een nieuwe serie kunnen oogsten. Zo kunnen we onze omgeving hopelijk de hele zomer voorzien van verse zonnebloemen. Houd onze website en social media dus in de gaten!