Groenteabonnement

Helaas hebben wij het zware besluit moeten nemen om te stoppen met onze groenteabonnementen. De steeds verder oplopende kosten en de onzekere situatie in de wereld, maken dat het niet verantwoord is om door te gaan. Op woensdag 28 september leveren wij daarom onze laatste pakketten. Het is daarom niet meer mogelijk om een abonnement af te sluiten. Voor meer informatie zie ons bericht op de nieuws pagina.

Vanaf:  9,00 per week

Wissen

Hoe werkt het groenteabonnement?

Groentepakketten

Wij hebben groentepakketten voor 1 t/m 4 personen. Elk groentepakket bestaat uit 4 soorten groente, voldoende voor 4 hoofdmaaltijden. Daarnaast zitten in elk groentepakket 1 of 2 aanvullende groentes, zoals tomaten of komkommer.

Wil je alleen een groentepakket, kies bij fruit en aardappelen dan voor de optie geen fruit/aardappelen.

Fruit en aardappelen

Jouw groenteabonnement kan je aanvullen met fruit en aardappelen. De fruitpakketten en aardappelen zijn dus niet los te bestellen, maar worden meegeleverd met het groentepakket.

Het Voedingscentrum adviseert volwassenen om 2 porties fruit (200 gram) per dag te eten en om te variëren tussen de verschillende fruitsoorten. Onze fruitpakketten worden afwisselend samengesteld en hebben ongeveer het volgende gewicht:

 • 1-persoons fruitpakket 1 kg
 • 2-persoons fruitpakket 2 kg
 • 3-persoons fruitpakket 2,5 kg
 • 4-persoons fruitpakket 3 kg

In het zomerseizoen komen er in het fruitpakket ook aardbeien, frambozen en bessen van Nederlandse bodem. Omdat dit fruit duurder is, zal het gewicht van het fruitpakket in het zomerseizoen wat lager zijn.

Afhalen

Het groentepakket haal je elke woensdag op bij een afhaallocatie bij jou in de buurt. De pakketten worden geleverd in herbruikbare koeltassen die je mee mag nemen naar huis en de volgende week weer inlevert op de afhaallocatie.

Bij het afsluiten van een groenteabonnement kan je kiezen uit de volgende afhaallocaties:

 • Laren: Natuurboerderij Koeslag, Lindenbergsdijk 1 (afhaaltijden 12.00-20.00 uur)
 • Laren: Welkoop, Rengersweg 4 (afhaaltijden 12.00-18.00 uur)
 • Almen: De Notenkraker, Dorpsstraat 20 (afhaaltijden 19.30-21.00 uur)
 • Barchem: Boerderijwinkel Bosheurne, Ruurloseweg 47 (afhaaltijden 13.00-18.00 uur)
 • Bathmen: Kinderopvang 't Koetje op de boerderij, Braakmansteeg 5a (afhaaltijden 13.00-19.00 uur)
 • Bathmen: Kinderopvang 't Koetje in het dorp, Schoolstraat 5 (afhaaltijden 13.00-18.00 uur)
 • Exel: Oosterbrook Zuivel, Exelseweg 12 (afhaaltijden 12.00-20.00 uur)
 • Harfsen: Stal Hooiweide familie Enderink, Bielderweg 12 (afhaaltijden 12.00-20.00 uur)
 • Lochem: Verslokaal Burgerboerderij De Patrijs op de parkeerplaats van Fietsspecialist Goossens, Prins Bernhardweg 11 (afhaaltijden 12.00-20.00 uur)

Betaling

De eerste week van het groenteabonnement betaal je direct bij het afsluiten van het abonnement met behulp van iDEAL. De volgende leveringen betaal je daarna wekelijks vooraf via automatische incasso.

Startdatum

Bij bestelling uiterlijk op woensdag gaat je abonnement de volgende woensdag in. Bestel je op donderdag of later, dan gaat je abonnement niet de eerstkomende woensdag maar een woensdag later van start.

Wijzigen, pauzeren of stopzetten

Ga je op vakantie dan kan je dit uiterlijk een week van tevoren op woensdag via jouw eigen account op onze website aan ons doorgeven, zodat wij jouw abonnement kunnen pauzeren. Verder kan je via jouw eigen account wijzigingen aanbrengen in het abonnement (aantal personen en fruit/aardappelen). Een wijziging die je uiterlijk op woensdag aanbrengt, gaat de volgende woensdag in. Wij hopen natuurlijk dat je voor langere tijd een abonnement bij ons afsluit, maar mocht je het abonnement toch stop willen zetten dan hanteren wij een opzegtermijn van een week (uiterlijk op woensdag voor de volgende woensdag).